Search
Close this search box.

“Acuzatiile lui Robert Negoiță asupra retrocedării ilegale din Parcul IOR: Băsescu și Nicușor Dan în centrul unei mafii destructoare”

Share Article

Titlu: “Robert Negoiță acuză Băsescu și Nicușor Dan de retrocedarea ilegală a unei suprafețe din Parcul IOR”Într-o conferință de presă, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a lansat un atac dur asupra fostului primar general Traian Băsescu și actualului primar Nicușor Dan, acuzându-i de retrocedarea ilegală a unei suprafețe din Parcul IOR. Primăria Sector 3 a luptat timp de peste 10 ani pentru a recupera terenul și să îl păstreze ca parc, însă a întâmpinat opoziție din partea Primăriei Generale. Negoiță a denunțat această retrocedare ca fiind parte a unei mafii a retrocedărilor ilegale din București și România, condusă de Băsescu și susținătorii săi. Primarul Sectorului 3 a cerut primarului general să se alăture luptei împotriva celor care au făcut această retrocedare ilegală și să își respecte promisiunile.

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere