Search
Close this search box.

AUR Iași: De frica ieșenilor revoltați, Mihai Chirica se baricadează în Primărie și respinge orice miting de protest împotriva sa!

Share Article

Primarul-mafiot al Iașului, Mihai Chirica, respinge din pix orice manifestație care nu îl ridică în slăvi și nu contribuie la consolidarea propriului cult al personalității.
Într-un dispreț total față de principiile unei democrații și împotriva dreptului la liberă exprimare al ieșenilor, primarul Mihai Chirica a refuzat solicitarea AUR Iași pentru autorizarea mitingului de protest cu tema „Corupția din administrația publică locală” în data de 3 septembrie în fața Primăriei Municipiului Iași.
Motivul invocat de primarul-mafiot Mihai Chirica?

Este interzisă desfășurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în același loc sau pe aceleași trasee. Chirica adaugă faptul că simultan se desfășoară un alt eveniment, fără a spune care este acesta!!!

Așadar, fără a oferi explicații suplimentare, fără a spune despre ce alt eveniment este vorba, Mihai Chirica a decis de unul singur că AUR nu are voie să organizeze mitinguri de protest în Iași, mai ales dacă acestea sunt împotriva corupției pe care o păstorește în Primărie.

În regimul autocrat al corciturii politice pesedisto-peneliste din fruntea municipiului Iași, opoziția nu are voie să organizeze manifestații prin care să prezinte ieșenilor adevărul cu privire la corupția care a acaparat administrația publică locală

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere