Search
Close this search box.

Ciolacu râde de români: desființează formal posturi dar nu se reduce numărul de angajați

Share Article

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), este din nou sub ochii opiniei publice, de data aceasta cu o strategie politică ce lasă un gust amar românilor: desființarea formală a posturilor, fără însă a reduce numărul de angajați în cadrul instituțiilor publice. Este aceasta o manevră abilă sau un joc de fațadă? Hai să dezbatem împreună.

Aceasta nu este prima dată când PSD și Ciolacu sunt subiectul unei critici intense. De-a lungul timpului, ei au fost acuzați că angajează în mod excesiv în instituțiile publice, creând astfel o rețea vastă de loialități politice. Într-o tentativă recentă de a contracara aceste acuzații, Ciolacu a anunțat o serie de reduceri formale ale numărului de posturi din instituțiile publice.

Însă, ceea ce pare a fi un pas în direcția bună, se dovedește a fi un mare deșert de aparențe. Reducerile formale de posturi nu par să fie urmate de o scădere reală a numărului de angajați, conform datelor oficiale.

În fapt, costurile reale pentru plata unei armate de bugetari PSD-iști care nu se mai satură de furat este în continuă creștere.

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere