Search
Close this search box.

“Întrebări și îndoieli în fața ascensiunii Alianței pentru Unirea Românilor în sondaje: George Simion, liderul formațiunii, citat la DNA”

Share Article

Ascensiunea surprinzătoare a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) în sondaje a ridicat semne de întrebare în privința recentei citări a liderului formațiunii, George Simion, la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Chiar dacă a fost citat în calitate de martor, mulți analiști și simpatizanți AUR susțin că această acțiune ar putea fi o formă de poliție politică. Ascensiunea partidului în sondaje indică nemulțumirea tot mai mare a electoratului față de starea actuală a țării și căutarea unor noi alternative politice. În mai puțin de 10 zile, George Simion a fost chemat la trei instituții ale statului pentru controale: Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), Direcția de Sănătate Publică (DSP) și Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (GDPR), iar recent și la DNA.

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere