Search
Close this search box.

Primarul Timișoarei vrea să falimentul compania Colterm: O afacere de 1 miliard de euro în inima străzii Șagului

Share Article

Scandal monstru în Timișoara, după ce mafia locală e pe cale să acapareze un teren de 80 de hectare chiar în inima orașului prin complicitatea primarului Fritz.

Cu o suprafață impresionantă de 80 de hectare, terenul de pe strada Șagului a fost mereu considerat o bijuterie în lumea imobiliară. Poziționat strategic, acesta oferă oportunități masive pentru dezvoltare și investiții, fiind astfel un teren foarte dorit de către dezvoltatorii imobiliari. Valoarea sa este estimată la un miliard de euro, făcându-l unul dintre cele mai valoroase active imobiliare din zonă.

Informațiile care circulă în jurul falimentului companiei Colterm și a terenului de pe strada Șagului indică o posibilă implicare a mafiei PSD-iste, care ar putea să vrea să preia controlul asupra acestui teren valoros. Dezvoltările imobiliare au fost adesea asociate cu practici ilegale și corupție din partea autorităților locale, iar acest caz pare să nu facă excepție.

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere