Search
Close this search box.

“Turcia nu se clinteste: Erdogan isi mentine opozitia fata de aderarea Suediei la NATO, pana cand toate cererile sale vor fi indeplinite”

Share Article

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că nu va renunța la opoziția sa față de aderarea Suediei la NATO până când toate cererile sale nu vor fi îndeplinite. Erdogan a subliniat că Turcia are așteptări clare și că va continua să apere aceleași principii ca și în anul precedent. El a precizat că nu dorește ca Suedia să acorde azil organizațiilor separatiste și adepților lui Fethullah Gulen, pe care îl acuză de organizarea tentativei de lovitură de stat din 2016. Deși aderarea Suediei la UE a fost ratificată doar de Ungaria și Turcia, premierul suedez Ulf Kristersson a afirmat că țara sa își dorește în continuare să adere la NATO înainte sau la summitul de la Vilnius. Pentru mai multe știri, puteți accesa pagina noastră de Facebook: 10TV.RO.

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere