Search
Close this search box.

Un sondaj comandat de PSD, făcut de o firmă controlată de PSD, pretinde că gruparea lui Ciolacu e în creștere, în pofida scandalurilor în serie și a crizei economice

Share Article

Un sondaj comandat de PSD, făcut de o firmă controlată de PSD, susține că partidul a crescut, în pofida scandalurilor în serie și a eșecurilor guvernării. Acest sondaj, prezentat azi liderilor social-democrați, a fost efectuat de CURS, firmă deținută de jurnalistul Iosif Buble, soțul deputatei PSD Diana Tușa.

Un sondaj comandat de PSD susține că partidul a crescut
Datele CURS arată că PSD a rămas la aceeași intenție de vot ca în mai 2023 – 32% – ba chiar a crescut cu 1% față de iulie, când intenția de vot era de doar 31% – potrivit cercetării făcute tot de CURS.

PSD ar obține 32%, PNL și AUR ar fi la egalitate cu 19%, iar USR s-ar clasa pe locul al treilea, cu 12%, dacă duminică ar fi alegeri parlamentare, arată sondajul CURS prezentat azi și efectuat în ultimele zile din august.

În iulie, PNL avea o intenție de vot de 18%, AUR – 20%, iar restul partidelor erau exact în aceeași situație ca și în august.

Nimic nu pare să se fi schimbat pe scena politică în pofida “azilurilor groazei“ – când PSD a destituit doi miniștri – a dezastrului din spitale, a accidentului din 2 Mai sau a exploziei de la Crevedia, deși sondajul a fost efectuat exact în zilele în care dezvăluirile abia ieșeau la suprafață.

Sondajul mai arată că două treimi din români cred că lucrurile merg într-o direcție greșită, dar apreciază ca fiind ”foarte bune” următoarele măsuri propuse de Guvern: reducerea numărului de angajați la stat (77%), taxe mari pe vicii (71%), impozitarea cu 1% a cifrei de afaceri a multinaționalelor (68%), eliminarea unor facilități fiscale acordate firmelor (54%)

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere