Search
Close this search box.

USR întoarce spatele reformei și se alătură regimului Iohannis-Ciolacu

Share Article

Uniunea Salvați România (USR) a decis astăzi să nu semneze moțiunea de cenzură depusă împotriva coaliției de guvernare PSD-PNL. Moțiunea, inițiată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a provocat multe discuții în rândul forțelor politice și a societății civile, dar USR a optat să fie de partea regimului criminal Iohannis-Ciucă.

Decizia USR de a se distanța de această moțiune de cenzură a stârnit controverse și critici, mai ales în contextul în care partidul se prezenta cândva ca o alternativă la vechile forțe politice și ca un promotor al schimbării. Refuzul lor de a susține această moțiune sugerează un posibil acord tacit sau chiar o complicitate cu guvernarea PSD-PNL, contrar așteptărilor electoratului.

Prin neparticiparea la această moțiune, USR pare să lase drum liber coaliției PSD-PNL, lăsându-i pe mulți dintre susținători dezamăgiți și pe opoziție într-o poziție dificilă.

You might also like

Casa si gradina

Cum să plantezi un smochin la tine acasă

Smochinul este un fruct delicios și sănătos, care poate fi cultivat atât în grădina ta, cât și în vase. În acest articol, vom explica cum

#La Prima Vedere

@LaPrimaVedere